PLA-Stik Jet Black RAL 9005

94,00 kr.5.495,00 kr.

Med PLA-Stik i Sort får du det ultimative 3D-filament til samtlige af dine hobbyprojekter. PLA er et termoplast-materiale, der er fantastisk let at arbejde med. Det er homogent og nemmere at bearbejde end fx ABS og nylon, og så egner det sig særdeles godt som printmateriale grundet sin lave smeltetemperatur på 210 grader celsius. Derudover kan du altid printe med god samvittighed – materialet er nemlig 100% bionedbrydeligt.

Med PLA-Stik fra Nordic Extrusion er du veludrustet med 3D-filament til mange timers underholdende print, og til et utal af praktiske anvendelsesmuligheder.

Download vores PDF-materiale

Beskrivelse

SDS sikkerhedsdata blade

TDS Technical data sheet

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

PLA-Stik, består, qua produktets navn, af plastikmaterialet PLA. Modsat mange andre typer af 3D-filamenter til 3D-printere (som eksempelvis ABS og nylon), så er PLA rigtig nemt at arbejde med.

Med PLA-Stik slipper du for at rive håret ud af hovedet på dig selv i ren frustration over 3D-printerens (manglende) resultater. PLA er nemlig et ekstremt printvenligt 3D-filament – især pga. materialets lave smeltetemperatur. Den lave smeltetemperatur gør, at materialet ikke udsættes for store temperaturudsving under printningen, hvilket mindsker de interne spændinger i materialet. Resultatet er en hurtig print uden warping, og en formindsket risiko for et tilstoppet mundingsstykke under printet. Du har heller ikke brug for en heat bed-varmeplade til at printe på – dog anbefaler vi, at du for en god ordens skyld anvender en heatbed med en temperatur på mellem 45 og 60°C.

Kort sagt: Der er utallige fordele ved at bruge PLA-Stik frem for andre 3D-filamenter til din 3D-printer. Få et overblik over alle fordele ved produktet herunder:

 • Det er nemt at arbejde med
 • Stærkt og holdbart filament af høj kvalitet
 • Printvenligt filament (pga. materialets lave smeltetemperatur)
 • Lav risiko for warping
 • Ikke behov for heatbed (men vi anbefaler 45-60°C)
 • Udskiller ikke lugtende dampe under print
 • Nemt at efterbehandle i hånden
 • Miljøvenligt materiale
 • Plastic-spole kan returneres for genbrug
 • Lav pris
 • Velegnet til de fleste projekter

Åh, ja – og så er PLA-Stik selvfølgelig dansk produceret. Derfor støtter du den danske 3D-industri, når du køber PLA-Stik fra Nordic Extrusion.

Emballage

PLA-Stik nedbrydes ved eksponering af UV-lys. Derfor bliver PLA-Stik-rullerne leveret i en UV-bestandig vakuumpakket alupose. Dette gør, at PLA-Stik ikke udsættes for UV-lys inden brug. Aluposen kommer med en quick-riv-af-åbning, der gør den nem at åbne.

Plastikspolen, der holder 3D-filamentet, er produceret i Italien, og kan genbruges når den returneres. Sørg derfor altid for at returnere din plasticspole – så bliver produktets miljøbelastning så lille som muligt.

Hvad er PLA?

PLA er et bioplast-produkt udvundet af gæret kornstivelse og sukkerrør. Plastmaterialet er, modsat de fleste andre plastiktyper, 100% bionedbrydeligt, og er derfor helt igennem klimavenligt at bruge. Det gør det velegnet til 3D-printprojekter, samt til en lang række andre formål.

Nordic Extrusion samarbejder med en af de største producenter af PLA – det amerikanske INGEO, der leverer PLA-råmaterialet til videre behandling og produktion i Danmark. Nordic Extrusion samarbejder også med Controlled Polymers, som leverer masterbatchen (farvematerialet) til PLA-Stik-produktet. Controlled Polymers har både ISO9001- og ISO14001-certificeringer, har 30 års erfaring indenfor produktion af masterbatches og øvrige plastic-sammensætninger, og så er de særligt kendte for deres høje kvalitet og krav til ensartethed. Samarbejdet mellem Nordic Extrusion og vores øvrige leverandører er med til at sikre den samme høje kvalitet hver gang du bruger en dansk produceret 3d-filamentrulle fra Nordic Extrusion.

Brand: Nordic Extrusion

Størrelse: Ø 1,75 mm.

Nettovægt: 1,00 kg.

Filament-type: PLA-Stik

Farve: Jet Black

RAL-farve: 9005

Anbefalet print-temp.: 205–235°C

Heatbed: Ikke nødvendig, men vi anbefaler 45-60°C

Indpakning – dim.: 200 x 200 x 70 mm.

Spole – dim.: Ø 200 x 70 mm.

Hul – diameter: Ø 53 mm.

Yderligere information

Vægt N/A
Dimension

Ø 1.75 mm, Ø 2.85 mm

Mængde

0.5 kg, 1.0 kg, 2.0 kg, 5.0 kg, 9.0 kg, 13.0 kg, 40.0 kg